fbpx
There is no translation available.

12x9cm front for printИмаме удоволствието да Ви поканим на третата, последна за 2017 г., прожекция от цикъла „Живот като на кино. Големи филми за различни хора".

На 14 ноември 2017 г. от 18:30 часа в Дом на киното, ул. „Екзарх Йосиф" № 37, гр. София, ще покажем филма „Бени и Джун" на режисьора Джеремая Чечик, с участието на Джони Деп.

„Бени и Джун" е романтичен и забавен филм за правото да обичаш и да бъдеш обичан. Лентата разказва за необикновената любовна история на две ексцентрични личности.

Странният самотник Сам (Джони Деп) се влюбва в красивата, психически уязвима Джун (Мери Стюарт Мастерсън), живееща със своя свръхгрижовен брат Бени (Ейдън Куин), който се опитва да я предпази от всички и всичко, включително и от любовта.

За ролята си във филма Джони Деп получава номинация „Златен глобус" за най-добър актьор в мюзикъл или комедия (1994 г.).

Достъпът до прожекцията е безплатен. Филмът е със субтитри и дублаж.

Целта на проекта „Живот като на кино" е чрез киното, като средство за масова информация, по увлекателен и забавен начин да се постави темата за разбирането и приемането на хората с интелектуални затруднения, да се подобри достъпът до киноизкуството за хората с увреждания и да се способства за преодоляване на стигмата пред тяхното социално включване.

Ще се радваме да се присъедините към нас за прожекцията на този голям филм, който разказва историята на различните хора.

Очакваме Ви!

Прожекцията се реализира в рамките на проект „Живот като на кино" с финансовата подкрепа на програма „Култура" на Столична община, 2017 г.
bennyjoon poster

MARIA’S WORLD FOUNDATION

DAY CARE CENTER ‘WORLDS’

Sofia 1404
8, Riccardo Vaccarini str.
Т: +359 2 423 97 40,
М: 0886 182 201
E: office@mariasworld.org

Go to top