fbpx
There is no translation available.

BParty473Дневен център "Светове" към фондация „Светът на Мария" отбеляза на 14 юли 2016 г. своя пореден рожден ден. Рожденият ден на Дневния център беше посветен на приятелството, защото резултатите, които постигнахме през изминалите години са благодарение на усилията на всички, които вярваме, че да си различен не означава неспособен и малоценен, виждаме доброто и търсим пълноценно общуване и приятелството на хората с интелектуални затруднения.

А ние имаме много приятели и благодарим на всички, които уважиха нашия празник - партньори и дарители, които подпомагат дейността ни, сътрудници, доброволци и стажанти, които посещават центъра и се включват в нашите програми и инициативи, институции и медии, които ни подкрепят и вярват, че хората с интелектуални затруднения са хора със способности и потенциал.

Поздравителни адреси по случай третия рожден ден на дневен център "Светове" получихме от Росен Плевнелиев, Президент на Република България, Меглена Кунева, министър на образованието и науката, Хасан Адемов, председател на социалната комисия в парламента и Деница Сачева, заместник-министър на труда и социалната политика. http://www.mariasworld.org/bg/za-nas/news.html

След официалното откриване на събитието, по време на което получихме лично поздравления от Ваня Кастрева, заместник-министър на образованието, Минка Йончева, директор на дирекция "Социални дейности" към Столична община и Николина Иванова, началник отдел в Агенция социално подпомагане, празникът продължи с "Бал на приятелството".

В тази вълнуваща за нас вечер всички поздравихме младите хора, клиенти на дневния център, за постиженията им през изминалата година и заедно изработихме декоративно пано, украсено с цветни пеперуди, надписани от всички наши гости, което нарекохме "Свят на приятелството"!

Благодарим Ви, приятели!

MARIA’S WORLD FOUNDATION

DAY CARE CENTER ‘WORLDS’

Sofia 1404
8, Riccardo Vaccarini str.
Т: +359 2 423 97 40,
М: 0886 182 201
E: office@mariasworld.org

Go to top