fbpx
bamwf-logo-head.jpg

BAMWF FbКонтакти
02 423 97 40
0882 663 665
office@mariasworld.org
ул. „Рикардо Вакарини“ 8,
София 1404, България

header-image.jpg

Bon Appétit кетъринг от „Светът на Мария“ е социално предприятие, което осигурява обучение на млади хора с интелектуални затруднения. Чрез работата си в него те изграждат трудови навици и придобиват умения за изпълнение на сложни задачи.

Клиентите на Дневен център „Светове“ – седалище на Bon Appétit, виждат резултата от труда си, щастливи са, че имат смислено занимание и приготвят вкусна храна, която получава висока оценка от потребителите на услугата.

Всички средства, спечелени от кетъринг услугата, се влагат в бъдещото ѝ усъвършенстване и в развитието на хората с интелектуални затруднения, клиенти на Фондацията.

КОИ СА НАШИТЕ КЛИЕНТИ?

Клиенти на Bon Appétit са Bosch Bulgaria, VM Ware, Bulstrad, Асоциация за развитие на София, Coca Cola, OAK Foundation, Telus International, Reach For Change, Фондация „Америка за България“, Български дарителски форум, Български център за нестопанско право, Фондация „Лале“ и други, включително множество частни лица.

clients.png

КОЙ СЕ ГРИЖИ ЗА МЕНЮТО?

В подготовката на кетъринга младите хора с интелектуални затруднения са ангажирани като помощници на главния готвач, който изготвя менюто и следи за точното изпълнение на рецептите и качеството на храната.

milko1.png

МИЛКО МАНОЛОВ

Главен готвач, специалист по солените предложения, но и някои десерти са негова стихия. Професионален готвач с повече от 15 години опит в сферата на кулинарията.

Dafina.png

ДАФИНА ГИНЕВА

Готвач и трудотерапевт, майстор в приготвянето на различни десерти, кексове, сладки, соленки.

Клиенти на Дневен център „Светове“, които работят в ателие „Кухня“:
Росен, Калин, Цвети, Венци, Нина, Ради и Светла.

В обслужването на кетъринга се включват и други млади хора от Дневния център, които имат желание да бъдат полезни и да овладяват нови трудови умения. Част от тях работят почасово в различни заведения и ресторанти.

ПРОФЕСИОНАЛЕН КУХНЕНСКИ БЛОК

Храната се приготвя в професионална кухня, която отговаря на най-високи изисквания за хигиена, организация на работния процес и контрол на качеството. Използват се продукти, подбрани в съответствие с утвърдени професионални стандарти за качество. Стриктно се спазват санитарно-хигиенните норми, изискванията за съхранение, обработка и приготвяне на храната, задължително работно облекло, както и правилата за безопасност.

МЕНЮТО

За нас е изключително важно клиентите ни да останат доволни от всички компоненти на кетъринг услугата – храната, менюто и обслужването. Стремим се да отговорим в максимална степен на желанията им, като им предложим разнообразие – за да имат истински избор, доставка – за да им спестим време и усилия, безупречно обслужване – за да се чувстват специални.

team.jpg

Кетъринг обслужването на събития е с висок приоритет за нас, защото по този начин осигуряваме на младите хора възможност да упражняват усвоените знания и умения за подреждане и сервиране. Организацията на кетъринг обслужването е свързана със спазване на високи професионални стандарти, включващи стриктно спазване на хигиенните норми, на изискванията за работно облекло, както и прилагане на необходимите трудови и социални умения.

MARIA’S WORLD FOUNDATION

DAY CARE CENTER ‘WORLDS’

Sofia 1404
8, Riccardo Vaccarini str.
Т: +359 2 423 97 40,
М: 0886 182 201
E: office@mariasworld.org

Go to top