There is no translation available.

131239184 3214255398689652 1390008736448536227 nС нови идеи за коледни лакомства продължават онлайн заниманията ни по готварство. Този път Дафина показа как се прави коледен кекс с какао.

Потребителите на Дневен център „Светове“ научиха, че една от тънкостите на приготвянето е брашното да се добавя постепенно и сместа да стане равномерна. Показахме им процеса чрез споделен екран и видео. Изпратихме на участниците специална рецепта с картинки в лесен за разбиране формат.
В дискусията младежите бяха много активни – задаваха въпроси и даваха предложения. Събина искаше да знае откъде може да си вземе формички за кекс. Бианка сподели, че кексът е много красив и изглежда чудесно, Денис каза, че само като гледа и вече му се похапва.
Онлайн заниманието се провежда в рамките на проект „Създаване на център за обучение и работа – кухня „Надежда“, базиран на френска социална практика за социално и професионално приобщаване на хора с интелектуални затруднения“ и финансиран от Посолство на Франция в България с подкрепата на Френски институт в България.

Go to top